Защо да изберете MAXCAR при покупка на авточасти и консумативи

24
авточасти

Консумативите са частите в едно МПС, които с времето се износват и се подменят с нови. Тяхната задача е допълваща в зависимост от предназначението и системата, в която се използват. Какви може да предложи Maxcar и с какво тази фирма е по-различна от останалите?

Кои са Maxcar

С присъствие на пазара от 2014 г., фирма „Макскар-бг ООД“ развива дейността си в областта на новите и оригинални качествени авточасти, консумативи и автоаксесоари за коли, мотори, камиони. Компанията е със силно развиваща се търговска мрежа от физически магазини в големите градове на страната, както и функционален и иновативен онлайн магазин. Постоянно следят трендовете в маркетинга и желанията на клиентите си, внедрявайки ефективните методи за работа и клиентско обслужване. Така предлагат ниски цени, високо качество на стоките и адекватно консултиране.

Как компанията се отличава от нейните конкуренти

Екипът зад Maxcar е избрал да ръководи дружеството по нетрадиционна от останалите стратегия, постигайки и различни резултати. Имат разработен списък от строги критерии, по които внимателно подбират и преценяват партньорите и доставчиците си. Това има за цел гарантиране на най-високо качество на предлаганите стоки. От Maxcar споделят, че тайната на успеха им се крие в постоянния мониторинг на постигнатите резултати, анализирането им и оптимизирането на работните процеси.

Водят изключително ефективна политика за общуване и комуникация с клиентите, съдействат им при проблеми със закупените продукти – при нужда от смяна или връщане. От Maxcar още твърдят, че процентът от клиенти, възползващи се от гаранционна смяна и обслужване е изключително малък, което говори за високото ниво на качество на предлаганите артикули.

Как успява да предложи толкова евтини оферти

  1. Пазаруването в големи количества и дългосрочните партньорства осигуряват максимални отстъпки от страна на доставчиците.
  2. Ефективното и оптимално управление на разходната част и поддържането на ниски разходи им позволява да са по-конкурентни от колегите си в бранша.
  3. Предлагането на по-голямо разнообразие от видове авточасти за различните марки и модели автомобили дава възможност на клиентите от едно място да напазаруват всичко необходимо.
  4. Изграждайки собствена логистична база, елиминират посредниците във веригата и поддържат ефективно разходите ниски.

Може ли да се разчита на клиентския съпорт

Екипът от отдела за клиентска поддръжка е специално подбран, за да има нужната квалификация и многогодишен стаж в областта. Така уменията и знанията им са не само научни, но и практически, осигурявайки възможност за най-добра консултация и разбиране на материята. Клиентите на Maxcar напълно безплатно могат да се възползват от тези знания!