Топ начини да спестите пари, докато си купувате парфюм

455
избор на парфюм

Парфюмът е скъпа покупка! Но мирише прекрасно, а това също е много важно. Находчивите купувачи знаят обаче, че не е нужно любимият парфюм да струва цяло състояние. Има няколко страхотни начина да спестите пари. Първо чрез промоции от Венера Козметикс и второ чрез някои умни трикове за вашия бюджет.

Ето как да го направите!

  1. Пазарувайте онлайн

Способността да спестявате пари от парфюм, когато се насочвате към универсалния магазин, често е подценявана или пропускана. Пазаруване онлайн обаче? Това е различна история! Някои уебсайтове са специализирани в скъпите парфюми с отстъпка.

Също така понякога можете да намерите парфюм с отстъпка на уебсайтове като Amazon, Groupon, Living Social и Overstock.com. И, разбира се, не забравяйте да търсите кодове на талони, за да увеличите максимално спестяванията си!

  1. Внимавайте за купони и разпродажби

Парфюмът наистина се продава, но наистина трябва да се стараете и да следите разпродажбите с цел по-евтина покупка. Най-добрият ви залог за покупка би бил около Коледа и Свети Валентин. Понякога магазините предлагат процент за отстъпки за дадени аромати или еxtrabucks, когато купувате определени парфюми.

Можете също така да спестите пари от парфюм с купони на магазина. Подобни промоции можете да потърсите тук: https://fragrances.bg/lanvin.

  1. Купете по-голяма бутилка

Когато се опитвате да спестите пари от парфюм, за който знаете, че работи добре за вас, обикновено ще получите по-голяма полза, ако купите най-голямата бутилка, която можете да си позволите. В началото това може да е по-голяма инвестиция, но ще получите по-голяма стойност за лев, тъй като цената на унция като цяло е по-ниска за по-големите бутилки.

  1. Проверете за мостри

Ако все още се опитвате да намерите аромата на вашата индивидуалност, парфюмните проби са начинът да го направите. Обикновено можете да ги снимате безплатно и ви позволяват да изпробвате различни парфюми, за да намерите този, който най-много харесвате. Ако вече имате свой любим аромат, вземането на безплатни проби все още може да ви спести няколко лева.

  1. Потърсете тестери

Купуването на тестери е чудесен начин да спестите пари от парфюм! Тестерите са големи бутилки парфюми, които търговците на дребно използват, за да позволят на клиентите да опитат даден аромат. Понякога можете да намерите тестер бутилки за продажба, обаче, на част от цената на обикновена бутилка! Единствената разлика е, че тестерните бутилки обикновено няма да са с кутии или понякога са без капачки.

  1. Опитайте генерици

Знаете ли онези версии на парфюми, за които твърдят, че миришат точно като скъпи парфюми? Е, там определено има някои добри попадения! Ако наистина трябва да спестите пари от парфюм, не се страхувайте да опитате „фалшификатите“. Може просто да сте приятно изненадани!

Внимавайте все пак с последния съвет. И помнете, че парите не са всичко. На първо място е добрата визия, излъчването, перфектния ви аромат. Това са неща, които не могат да се купят с пари, но и за които не си струва да пестите чак толкова много.

Все пак, ако сте в по-некомфортен момент от живота си, когато искате да ухаете възможно най-добре, но нямате пари да си го позволите в пълна степен, последвайте нашите идеи. Те са чудесно временно решение до момента, в който имате достатъчно пари, за да си купите вашия най-любим парфюм, вашия незаменим почерк!