Промоция на мебели

692
намаления на мебели

Намаления на мебели

01.10.2019-.31.10.2019

Ниски цени на мебели ТУК !!!

Мебелино стартира дейността си през 2014 година и за кратко време се превърща в един от най-големите и посещавани онлайн магазини за мебели и обзавеждане в страната. Към момента броят на предлаганите артикули мебели и аксесоари за дома и офиса е над 16 000, като ежедневно добавяме нови продукти, за да осигурим на нашите клиенти необходимото разнообразие.

В Мебелино освен мебели за дома, офиса ще откриете богат избор на продукти за обзавеждането на градината, голям брой текстилни изделия, а в най-скоро време в магазина ще бъдат добавени и още продукти за дома – декорации, осветление и за сервиране.

За доверието към Мебелино говори големия брой клиенти, които решиха да пазаруват евтини мебели онлайн в магазина ни и над 153 000 последователи на Facebook страницата ни. От самото създаване на сайта, в концепцията му са заложени високо качество на предлаганите мебели и грижа за клиентската удовлетвореност.

Мебелино е един от най-големите магазини за мебели и декорации в България. На едно място ще намерите и купите продукти от световната мебелна индустрия. В Mebelino ще намерите висококачествена мека мебел, както традиционни модели, така и такива, съобразени с най-новите тенденции. В Mebelino ще получите и предложения от мебели от дневната: секции, скринове, етажерки, библиотеки и стенни елементи, характеризиращи се с елегантност и широка функционалност. Ние също така сме специализирани в продажбата на легла, гардероби, матраци, юргани и възглавници. Разполагаме с широка гама от тапицирани и дървени легла. Заслужава да се отбележи също и маси за кафе и хранене, кухни, портманта, детски и бебешки мебели, бюра и офис столове, шкафове за баня и още много други артикули за дома.

В онлайн магазина ще намерите и мека мебел за почивка, изработена по поръчка и съобразена с вашите нужди и вкус. Богат избор от фотьойли, тапицирани столове или модерни ъглови дивани с функция за сън ще ви позволи да изберете подходящата за вас мебел. По-голямата част от гамата продукти се произвежда в Европа и се покрива с 24-месечна гаранция. Можете да проверите и прегледате всички доставени продукти във Вашия дом. В случай на неизпълнени очаквания, Мебелино гарантира връщането на парите, без да посочвате причина.