Няма по-добро устройство за геймърите от лаптопите Asus, серия ROG

1811
асус рог

Към днешна дата можем да потвърдим, че най-смелото геймърско творение е вече на крачка от търговските обекти. Asus представи на аудиторията ултра компактния и супер як лаптоп, предназначен за игри – това е модела ROG GR8 II. Действително стряскащия му обем е странен за тези, които не са увлечени по геймърството, но сърфиращите с цел игри в мрежата са силно впечатлени от широката му функционалност и производителност. Съвременният геймър вече получава най-високото ниво и покриване на всички изисквания.

Asus ROG GR8 II е възможно най-компактния геймърски преносим компютър, който е оборудван с мощни графики за пресъздаване на невероятни ефекти и удоволствие от играта.

Достатъчно е само да фиксираме и предимството, което седем ядрения процесор Intel® Core ™ i7 от най–ново поколение  може да предизвика бързина, за която дори не сте и мечтали. Игрите стават все по-взискателни към устройствата, на които се играят и това несъмнено е една от предпоставките геймърите да имат такива към ново си устройство.  Впечатляващ – това е основното определение, което може да дадем за този геймърски лаптоп на Асус. Стабилността на системата се гарантира не само от изброените до тук компоненти, но също така и от подобреното охлаждане. Това ще допринесе за това преносимият компютър да не ви предаде в най-неподходящия момент. Играта може да продължи с часове, а по-смелите отдават дори денонощия на играта. Затова е показателно с каква издръжливост разполага този модел на Асус. Новостите тук са естествено свързани и с това лаптопа да разполага с достатъчно портове, които да могат да включат в играта не само волан и други аксесоари, но и очилата за виртуална реалност. Asus ROG поддържа също LED система за осветление, което отново е една от възможностите за прилагане на всички екстри в един комбинативен и компактен продукт.

Турнирите са най-важни за геймърите. Тук те показват своя талант, възможности, психика. Но за да бъдат на ниво е особено показателно с какво устройство са подкрепени. Това е инструмента по пътя към успеха и затова дори твърде високата сума за този и подобни модели на лаптопи Asus абсолютно си заслужават всеки даден лев.

Тестовите периоди показват един наистина небивал успех. Факта, че Асус демонстрира почти 50% по – добри показатели сравнен с други подобни продукти на конкурентни марки го изстрелва по стълбицата към позиция, която е дело на дългогодишна и екипна работа. Искате безкомпромистност, уникалност и да бъдете винаги уверени в действията, които предприемате – правилният избор е лаптоп Asus.

Не само лаптоп Asus ROG GR8 II гарантира изключително гейминг изживяване, но и останалите модели от марката също не отстъпват по качества и показатели на геймърските машини. В зависимост от нуждите на човек има и различни модели машини, които безспорно ще надминат очакванията ви. Можете да откриете подходящия за вас модел лаптоп Asus на  https://plasico.bg/лаптопи-asus.