Кани Брита на промоция

3308
Кани брита на промоция

Сега е моментът да си купите кана за филтриране на вода Брита на промоция от Emag само за 31.99лв, което е с 23% по-ниско от стандартната цена.

Защо да купя кана за филтриране на вода Brita Marella XL?

Чешмяната вода, независимо че е безвредна, може да съдържа вещества, които влияят на вкуса и миризмата й. Тези вещества включват хлор, органични примеси и определени пестициди. Филтърът за вода BRITA намалява тези вещества, а също така тежки метали като олово. Вкусът и видът на горещите и студените напитки се подобряват.

BRITA е идеална и за използване при готвене и приготвяне на храни. Временната твърдост на водата – причината за котления камък, напр. в чайници – също се намалява.

Благодарение на компактния си дизайн, Brita Marella XL е подходяща за съхранение на рафта в хладилника. Капакът е снабден със система за предупреждение Calendar, която представлява индикатор с ръчна настройка за смяна на патрона, като имате възможност да зададете датата на следващата смяна.

Патронът с филтър за вода BRITA MAXTRA разполага с технология за филтриране – комбинация от йонообменна смола и активен въглен. Въгленът абсорбира хлор, пестициди и органични замърсители, подобрява вкуса и отстранява миризмите и причините за промяна на цвета. Освен това, той съдържа инхибитор, който предотвратява развитието на бактерии. Йонообменната смола отстранява причината за образуване на котлен камък. В допълнение намалява значително нивата на метали като мед и олово. Резултатът е чиста вода с подобрени качества.

Купете кана за филтриране на вода Брита на промоция от Emag само за 31.99лв сега. Промоцията е валидна до 23.10.2016г.