Какви застраховки за коли можете да сключите в I&G Brokers

2651
застраховки за коли

Динамиката на ежедневието е такава, че ако нямаме на разположение лек автомобил, няма да можем да се справим с ангажиментите си навреме и то по възможно най-ефективния начин. Работа, домашни задължения и чести пътувания – ако нямаше леки коли, всички тези неща ще ни натоварват и карат да се чувстваме фрустрирани. Друг е въпросът, че трябва и да се грижим за превозното средство, сключвайки някои видове задължителни и незадължителни застраховки за коли. Такива ще откриете в I&G insurance brokers, където има изгодни оферти с много добри покрития. Вижте ги сами.

Какви видове автомобилно застраховане има

Притежанието на лек автомобил е категорично удобство, което се превръща и в неизменна част от нас и стила ни на живот. За да е той на наше разположение за по-дълго време, трябва да помислим и за сигурността си. Често леките коли стават обект на кражби, вандалски прояви или природни бедствия, а ние не можем да направим нищо друго, освен да застраховаме автомобила. В I&G insurance brokers ще откриете различни видове автомобилни застраховки, за които е полезно да научите повече:

  • Гражданска отговорност (ГО) – има задължителен характер и се сключва всяка година;
  • Автокаско – прави се по желание на собственика на МПС и може да се подновява всяка година;
  • Автоасистанс – доста добър продукт, който би бил от огромна полза за всеки шофьор в аварийна ситуация. Този вид застрахователна услуга включва пътна помощ за авариралия автомобил, като е достъпна по всяко време в денонощието;
  • Злополука на местата в МПС – покритието на тази застраховка за коли включва местата в автомобила, които са упоменати в регистрационните документи.

Сега вече знаете какви възможности имате пред себе си, а те не са никак малко. Погрижете за своя автомобил, избирайки най-добрите оферти в I&G insurance brokers.

Защо да се доверим на I&G insurance brokers

Застрахователното дружество предлага на всички свои клиенти изгодни годишни застраховки за коли със задължителен и незадължителен характер. Достъпни са полезни инструменти, като онлайн калкулатора, с чиято помощ ще можете да изчислите на каква стойност възлиза полицата. Освен гражданска отговорност и автокаско, ще можете да се възползвате още и от:

  • Имуществено застраховане;
  • Животозастраховане;
  • Отговорности;
  • Туристическо застраховане и др.

Вашето бъдеще е във Вашите ръце. Нека е щастливо и пълноценно!