Какви са тенденциите при мъжките якета за сезон есен/зима?

225

Лятото отмина и идва време да обновите есенно-зимния си гардероб. Много важна крачка при избирането на зимните мъжки якета е да сте в крак с модните тенденции. Освен това трябва да бъдат и функционални – да ви предпазват добре от студа, дъждовете и вятъра.

Есенни мъжки якета

Тук може да избирате от голямо разнообразие жилетки, кожени модели, сака, дънкови, шушлякови и други оригинални модели. Марковите предложения за този сезон в спортния стил са интересни и могат да се съчетават с различни дрехи. За есенния сезон дизайнерите са заложили на карето. То ще е в основата на всяка оригинална модерна дреха. Няма значение дали ще бъде широко, тънко, цветно, може да го комбинирате с риза и панталон или тениска и дънки. Мъжките якета във войнишко зелено също ще са много актуални. мъжки якета

Милитъри стилът никога не излиза от мода и може лесно да се комбинира с карго панталон или дънки, а дори и с някой малко по-елегантен панталон. Всичко зависи от стила ви на обличане. Суичърите можете да замените с плетени жилетки с графични изображения, които ще ви стоплят в студените есенни дни и вечери.

Зимни модели

Този сезон най-актуални ще бъдат мъжките якета с пух. Те могат да се съчетават отлично с различни панталони и блузи, като можете да постигнете и спортен, и елегантен вид. Има различни модели, които са по-дълги и с колан на талията, а има и такива с ластик тип бомбър, които са по-спортни. Парката също ще е модерна, а софтшел облеклата могат да ви направят актуални и оригинални. Модерни са и кожените варианти, които са подплатени с дебела вата. Те са без качулка и може да ги обличате, когато се налага да бъдете по-елегантни и официални. В онлайн магазините можете да избирате от доста цветове, размери и варианти.

Понякога преминаването от есенни към зимни мъжки якета става много бързо, защото времето постоянно се мени. Но не се притеснявайте – много често зимата има толкова топли дни, в които ще може да облечете отново любимите си есенни връхни дрехи. Важно е, когато пазарувате, да изберете качествени облекла, които ще може да носите по-дълго време. Едва ли ще ви омръзнат за един сезон. Ако се повредят, ще се ядосвате и е твърде възможно да търсите отново същия модел, който много ви е допаднал. Лесните за комбинация връхни дрехи са най-търсени, защото предлагат много и различни визии само с една връхна дреха.