Какви рокли харесват мъжете

276

За да бъдете забелязани от мъжете, можете да използвате различни стилове за обличане. Но ако все пак си задавате въпроса какво точно харесват те – отговорът е рокли. Според тях, облечени точно с този тип дрехи, жените имат най-силно излъчване и са най-женствени.

Ежедневни рокли

Каква рокля да купите

За да бъдете стилни и да изглеждате добре, внимателно трябва да изберете какво точно да купите. Според фигурата ви за вас ще са подходящи определени типове:

1. Фигура тип обърнат трапец

Тук талията не е толкова добре изразена, а раменете са по-широки от бедрата. Много добри за тази форма на тялото са видовете, които заобикалят тези минуси – модели с трапецовиден силует, както и широки кройки с едно рамо, които ще съсредоточат погледите в тази част на тялото. Не са препоръчителни буфан ръкавите, V-образните деколтета, както и тези тип лодка.

2. Фигура тип стандартен трапец

Бедрата са по-широки от раменете. Роклите с висока талия са препоръчителни, както и с линия под бюста. Така несъвършенствата няма да се забелязват и ще изглеждате перфектно. Подходящи са и буфан ръкавите, по-широките и тези с презрамки. V-образното деколте също, защото подчертава бюста и визуално разширява раменете. Стегнатите и тесни рокли с ниска талия трябва да се избягват.

3. Структура тип пясъчен часовник

Дамите имат еднакво широки бедра и рамене, а талията е деликатно изразена. Най-подходящият модел е този, който се пристяга на талията, а надолу пада свободно. Трябва да се избягват широките и невталените.

4. Фигура тип правоъгълник

Съразмерни пропорции на бедра, рамене, но недобре оформена талия. За такъв вид структура изберете рокля с права линия и ниска талия. Вталените видове не са подходящи.

По какво се различават

Те най-често се различават по дължината, която имат. Също така и според случаите, в които могат да се носят.

Със средна дължина

Трябва да сте внимателни, тъй като те не подхождат на всеки. Моделите с животински десени са много модерни. Леопардови, тигрови и други десени ще внесат в начина ви на обличане актуалност. Съчетаването с високи обувки е най-подходящо, като трябва те да са едноцветни и най-добре в тъмен цвят. Не се изключва и комбинацията с ботуши особено ако роклята е с дълъг ръкав или зимна. Не експериментирайте с балеринки или гуменки, защото няма да се получи добър резултат. Модерни сега са разширяващите се ръкави, както и V-образните деколтета.

Дълга рокля

Тя е най-подходяща за официален повод или за летните дни, ако е от тънка материя. Можете да съчетаете ежедневните модели с гуменки, сандали, чехли, а тези, които са за вечерни и официални събития – с елегантни високи токчета.

Модели над коляното

рокли над колянотоКъсите варианти дават много възможности за комбиниране и съчетаване с различни обувки, а и са любими на мъжете. Те могат да се носят за празник, в ежедневието или дори за спорт. Могат да се комбинират със сандали с висок ток, затворени стилни обувки, елегантни чехли за официалните случаи. При спорт и в ежедневието можете да съчетаете такъв стил със спортни гуменки или балеринки.

Рокля с дължина под коляното

рокля под колянотоЕдни от най-актуалните към момента. Тъмните цветове и моделите без ръкав за безспорен фаворит сред дамите. Повечето са по тялото, което подчертава перфектно формите. Съчетанията с големи джобове, ципове и други аксесоари са много модерни и са голяма тенденция в дамската мода. Такива видове могат да се носят по много поводи в зависимост от съчетанието с обувките и чантата. Ако изберете ниски модели, ще имате спортно-елегантна визия. В случай че се спрете на високи, вече ще сте елегантни и официални.

В онлайн магазините има доста голямо разнообразие от варианти, на които можете да се спрете. С правилно избрания ще бъдете забелязани от мъжете, а ще получавате и завистливи погледи от останалите жени.