Как да изберем шпионски камери за целите на шпионаж?

43
шпионски камери

Съвременните скрити камери обикновено не са по-големи от кибритена кутия, а техните усъвършенствани сензори и скрити лещи ви позволяват да записвате висококачествено видео. Всеки тип шпионски камери са чудесно решение за записване на разговори и срещи, както и за наблюдение на дом или бизнеса.

Професионални скрити камери могат да бъдат вградени в предмети като дистанционно управление за кола, очила, ръчни часовници и всякакви видове джаджи. Камерите се предлагат в почти всеки размер и форма, а широката им гама от спецификации ще ви позволи да изберете правилното решение за всяка нужда.

Кои са най-добрите шпионски камери?

Технологичният прогрес в днешното съвремие продължава да се развива и буквално всеки ден на пазара се появяват нови шпионски камери, които заслужават внимание. Има и „класически“ опции: малки камери върху гъвкави проводници. Те могат да бъдат скрити под дрехите и дори да маскират самия обектив като копче на палтото или дрехата ви.

Скрита камера, вградена в обикновени очила, също често се предлага в търговската мрежа. С леко движение на ръката можете да регулирате очилата си и в същото време да снимате обекта, който ви интересува, така че никой да не знае за това. Също така можете да си купите и шпионска писалка-камера, която върши нормална работа за писане, но в същото време с натискане на едно копче може да прави и видеозаписи и снимки.

Ключодържател също може да бъде вид скрита камера, с която да  имате възможност за направа както на снимки, така и на видео. И последната от интересните опции е шпионска камера в обикновен ръчен часовник. Може небрежно да се направите че проверявате часа и в същото време да направите снимка.

Шпионски камери с какви функции да търсите?

Когато търсите професионални скрити камери, трябва да посочите факторите, в които ще бъдат използвани. Първо, дали ще бъде монтирана отвътре или отвън на жилището? В последния случай всяка скрита камера  трябва да има степен на защита IP 45, което означава, че корпусът й е трябва да бъде херметичен, като това няма да позволи вода  или влага да проникне вътре в камерата. Ако тази скрита камера бъде поставена на място, където се намира пясък или прах на  открито, степента на защита трябва да бъде напълно прахоустойчива.

Вторият важен фактор е да знаете по кое време на деня или нощта ще се използва камерата. Ако вашата шпионска камера трябва да работи на тъмно или с ограничена светлина, тогава тя трябва да може да записва в инфрачервен тип връзка. И накрая, третият фактор – колко време ще работи? Всички професионални скрити камери са оборудвани с различни батерии, което означава, че могат да работят в различен времеви диапазон. Няма значение дали камерата е свързана към електрическата мрежа. В случай на прекъсване на захранването тя пак ще записва всичко, което се случва в обхвата на обектива.