Есенен ценопад от Alleop – до -50%

1370
Промоции на електроуреди

Namaleniq promocii alleop

Бързи връзки

Кампанията е валидна в периода 24.09 -22.10.2019 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

Виж всички уреди на промоция ТУК!

До 22.10.2019 можете да намерите с намаление уреди за готвене, уреди за напитки, уреди за дома, сред които:

Уреди за напитки

За дома

Лична грижа и красота

Тенджери и тави

Аксесоари и органайзери

Alleop е водеща фирма в търговията с домакински уреди и кухненски съдове и прибори.

Създадена през 1990 година, фирмата има свои офиси в Полша и Китай. С широкия си спектър от разнообразни продукти, компанията е изградила способности, познания и бизнес контакти, които ни помагат да получаваме и изпълняваме специални поръчки. Ние просто се стремим да използваме възможностите и познанието на качественото производство, за да предоставим на потребителя по-добри продукти на конкуренти цени.

Продажбите се осъществяват главно от няколко Европейски търговски фирми, както и от бизнес партньори в  държави като: Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Германия, Дания, Израел, Грузия, Гърция и Армения.

Компанията има специални продуктови линии за запазената марка SAPIR™ и ZEPHYR™. Продуктите с тези марки са добре познати в Европа и са продавани от международни търговски вериги и магазини. Нашите основни продукти са домакински електроуреди като прахосмукачки, миксери, ютии, кафеварки, кафемашини, електрически кани и др., както и всички видове кухненски принадлежности, готварски съдове, прибори за хранене и много други. Компанията предлага разновидности от над 1500 различни артикули.