5 полезни съвета за избор на кейс за Самсунг от etuo.bg

338
кейс за самсунг телефон

Никой съвременен човек вече не може да си представи живота без бързата и пряка комуникация по телефона. Сред най-популярните смартфони се оказаха моделите на Samsung. Те често се нуждаят от допълнителна защита, така че външният вид да остане отличен. Въпреки това на пазара за аксесоари разнообразието е доста голямо и трудностите при избора на кейсове за Самсунг са не по-малко. Нека видим 5-те съвета на онлайн магазин Etuo в тази посока.

Нуждаят ли се телефоните Samsung от кейсове

Смартфоните Самсунг са изключително красиви и атрактивни, но, за съжаление, външният им вид много бързо се насища с драскотини, а дори понякога лесно се чупи. Това налага употребата на допълнителен капак, във вид на кейс за Samsung, още след покупката на апарата. Тези аксесоари са особено наложителни, ако работата Ви е свързана с физически труд или практикувате екстремни спортове.

В случай обаче, че работата Ви се състои с продължителен престой в офис и няма голяма вероятност апарата да падне и да се счупи или да се надраска, можете и да не купувате защитни аксесоари за повишена здравина. Това позволява да се наслаждавате на елегантната външност на устройството.

Какви са достъпните видове

Кейсовете за телефоните Samsung се предлагат в отделни видове и се отличават както по материала, от който са изработени, така и по начина, по който защитават апарата. Например най-предпочитаните аксесоари са силиконови, пластмасови, алуминиеви, кожени. Последните са сред най-надеждните решения, но и цените им са по-високи. Предпоследните представляват бъмпери, защитаващи устройството при падания.

Съществуват и кейсове за Samsung тип 360 градуса, които обхващат целия апарат – дисплея, гърба и страничната рамка. Подобен аксесоар не оставя “голо” място от телефона и така той осигурява максимално удобство и защита.

Кои са най-важните 5 съвета за избор от Etuo.bg

  1. Решете кое е по-важно за Вас: защитата или дизайнът – разнообразието от възможности за промяна на дизайна са много и в Etuo има доста голям избор. Когато обаче става дума за защита, трябва да се има предвид, че тя е пълна или частична, в зависимост от избора;
  2. Избирайте оригиналните кейсове за Samsung, а не универсални. Оригиналите са напълно съвместими с конкретния модел телефон Самсунг, докато универсалните са за широк обхват от модели и не стоят много стилно;
  3. Отдайте предпочитания на предпазващи аксесоари за Samsung от известните производители – те доказано правят качествени продукти, които са оценени от използвалите ги клиенти;
  4. Дизайнът трябва да отговаря на стила Ви – при избора не забравяйте да вземете под внимание стила си на живот и начина, по който можете да го изразите чрез подходящ дизайн на аксесоара;
  5. Уверете се, че калъфът не пречи по никакъв начин на работата на телефона – това е гаранция, че ще продължите да използвате пълноценно устройството си, въпреки допълнението на него.