Революция на цените в eMAG – 2019

729
Революция на цените

Сутринта на 17 септември (вторник) eMAG стартира четиридневната кампания Революция на цените, включваща над 30 000 оферти от широка гама продукти – електроника, черна и бяла техника, стоки за дома, здраве и красота, хоби, мода, както и много атрактивни предложения за началото на новата учебна година.

Есенното издание на една от популярните* сред клиентите кампании на eMAG идва както с разнообразни артикули на интернет магазина, така и с оферти от търговците в Маркетплейс на emag.bg.

Телевизор LED Smart Samsung 50″ 4K Ultra HD за 699 лв., пералня SLIM Indesit клас A+++, 1200 об./мин. за 359 лв., смартфон Samsung Galaxy M20 за 349,99 лв., лаптоп Lenovo Ideapad L340-15API с процесор AMD Ryzen 3, 15.6″, 8GB, 256GB SSD M.2 за 799.99 лв. и кафеавтомат DeLonghi Magnifica за 599 лв., предлагани и с доставка от eMAG, са само някои от хитовите предложения в рамките на кампанията.

Включени са и атрактивни оферти за началото на учебната година. Сред тях са детски спортни обувки Champion от еко кожа за 35,99 лв., раница Converse за 35,99 лв., бюро Kring Malmo с рeгулируeмa височинa за 62,99 лв. и ергономичен стол Kring Fit за 66,99 лв. Освен това, специална селекция раници се предлагат с ваучер за 40% отстъпка. Всички тези предложения са продукти или във връзка с продукти, предлагани от eMAG.

Революция на цените идва и с добре познатите улеснения при пазаруването от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на „Български пощи“ в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и отказ от договора до 30 дни за продукти, предлагани и с доставка от eMAG.

В рамките на кампанията всяка количка, в която продуктите, предлагани от eMAG, са за и над 499 лв., дава възможност те да се вземат на изплащане с 0% лихва за 12 месеца при одобрение от страна на финансовата институция ***.

 *Според проучване на Kantar Millard Brown сред 2005 респонденти (юни-юли 2018 г.).

**Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци

***  **Продуктите се предлагат на посочените цени до изчерпване на наличните количества. Запознайте се с пълния правилник на кампанията на сайта и мобилното приложение.

 За eMAG.bg:

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е основана преди 18 години и скоро си спечелва репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки. eMAG.bg се превърна в шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение. www.emag.bg